Liliac Red Cuvée

Soi de struguri: Fetească Neagră & Merlot
Conținut de alcool: 13,5 Vol%
750 ml
Temperatura de servire: 16° Celsius

Ne întâmpină o culoare rubinie și strălucitoare, un nas proaspăt și plăcut. Întâlnim arome de rodii, căpșuni și note subtile de lemn dulce și vanilie. Ușor condimentat, cupajul soiurilor noastre roșii, este revigorant pe palat, cu un corp bine structurat și un post gust lung de cireșe

Specialități recomandate: Un vin excelent pentru preparatele din carne de miel, gulaș, mâncăruri din bucătăria mediteraneană și brânzeturi maturat.


Descarcă fișa vinului

Liliac Fetească Neagră

Soi de struguri: Fetească Neagră
Continut de alcool: 14 Vol%
750 ml
Temperatura de servire: 16° Celsius

Culoarea rubinie cu accente purpurii indică eleganța acestui vin, completată de nasul fructat cu arome de cireșe, turtă dulce și note de piper negru. Datorită diferenței semnificative de temperatură dintre zi și noapte, ne întâlnim cu un vin delicat, ușor de băut, cu note de prune coapte și vanilie în postgust.

Specialități recomandate: Perfect alături de preparate din carne de rață, preparate din legume sau soufflé de brânză.


Descarcă fișa vinului

young liliac light rosé - 2019

Soi de struguri: Pinot Noir & Merlot
Continut de alcool: 11,5 Vol%
750 ml
Temperatura de servire: 10° Celsius

Culoarea roz pal balansează aromele ușoare de vișine, rodie și mure. Gustul este proaspăt cu note fructate și un post gust cu note de fructe de pădure.

Specialități recomandate: Se recomandă ca aperitiv sau alături de preparate ușoare de vară, de la pește și frigărui de pasăre până la cheese cake cu fructe de pădure sau căpșuni.


Descarcă fișa vinului

young liliac fruity - 2019

Soi de struguri: Fetească Albă & Chardonnay & Sauvignon Blanc
Conținut de alcool: 11.5 Vol%
750 ml
Temperatura de servire: 10° Celsius

Culoarea galben pal ne indică un vin tânăr, ușor și  proaspăt. Descoperim arome de piersică, măr și grapefruit dar și florale, soc și salcâm. Gustul este echilibrat, aciditate plăcută, textură cremoasă și un post gust lung.

Specialități recomandate: Ideal alături de fructe de mare, orez, pește și salate de vară.


Descarcă fișa vinului

young liliac fresh 2019

Soi de struguri: Sauvignon Blanc & Feteasca Alba
Continut de alcool: 11,5 Vol%
750 ml
Temperatura de servire: 10° Celsius

Culoarea galben pai cu reflexii verzui indică un vin tânăr.  Se deschide cu arome intense precum caise verzi, lămâie verde și ananas, cât și arome florale de salcâm și flori de câmp. Gustul este proaspăt cu note citrice pe final.

Specialități recomandate: Perfect alături de mâncare asiatică, paste cu pește și fructe de mare ușor condimentate, salate și brânzeturi


Descarcă fișa vinului